Skip links

Het verhaal van VINCE ♥

Persoonlijke kennismaking plannen

Het verhaal van VINCE.

19 juli 2021 is de datum dat mijn kleine broertje Vincent (32) is overleden in een motorongeluk in Beek en Donk. Nog steeds onwerkelijk en bizar om te bedenken dat hij er niet meer is.

Het is bijzonder om te merken hoe verschillende mensen anders om gaat met de zelfde situatie. Ikzelf ben zelf volledig in de regel modus gegaan. Regelen van de uitvaart, regelen van het drukwerk voor de rouwkaart, regelen van de begrafenis, steunen van mijn ouders… en na de begrafenis begint het pas qua drukte om alles ook financieel inzichtelijk en op orde te krijgen.

Mijn broertje heeft jaren lang een succesvol detacheringsbedrijf in de Zorg en Beveiliging gehad. Vincent was hier dag en nacht mee bezig en stond altijd voor iedereen klaar.

Tijdens de uitvaart in het Evoluon Eindhoven zijn veel mensen naar mij toe gekomen die met Vincent samen werkte, iedereen kende hem als Vince: “Ja ik werkte veel voor Vince”, “ik heb veel met Vince gewerkt” of “Vince heeft mij veel werk gegeven” Om die reden heb ik direct besloten dat ik zijn energie niet verloren wilde laten gaan en in een nieuw bedrijf zijn energie wil vast houden.

Na flink onderhandelen in het bezit gekomen van de domeinnaam Vince.nl en sinds 1 September 2021 officieel ingeschreven bij de KVK onder de naam Vince People B.V – ZZP detachering.

Inmiddels zijn de eerste opdrachtgevers binnen en de eerste ZZP’ers aan het werk en kan ik met trots vertellen dat ik voor Vince werk… Er is al veel gedaan maar er moet nog heel veel meer gebeuren. Dus iedereen die zich geroepen voelt, en kan en wil helpen om dit bedrijf groot te maken is meer dan welkom.

Dankjewel voor alle hulp en goede zorgen,
Liefs,

Richard de Witte

We missen je ♥

Vincent Leonard de Witte

*25 maart 1989 – † 19 juli 2021

“Als ZZP’er moet je op eigen benen kunnen staan en alles zelfstandig doorpakken. Toch ben je nooit alleen, samen met de andere ZZP’ers van VINCE staan we sterk!”

VINCE, staat voor je klaar

Slimme matchmaking tussen opdrachtgever en ZZP'er

Eenvoudig nieuwe diensten accepteren via onze app

Bepaal zelf waar en wanneer je wilt werken

Wekelijks factureren

Altijd de leukste klussen die bij jouw voorkeuren passen.

Meld je aan als ZZP'er
iPhone

Twijfel je nog? Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Kennismaking plannen